Luminosity Matte Shampoo

från Angelwax är vår perfekta pH-neutral schampo som utformats speciellt för rengöring av matt lack och matt folierade fordon . Matte fordons finish kräver specialist detaljer kemikalier som är fria från vax, silikoner och med ett neutralt pH , utan måste också ha befogenhet att rengöra karossen ordentligt utan att skada den matta ytan .

Luminosity Matte Edition QED

från Angelwax är vår " Quick Detailing Spray " som utformats speciellt för matt lack och matt folierade fordon . Matte fordons finish kräver specialist detaljer kemikalier som är fria från vax, silikoner och med förmågan att rengöra och skydda karossen utan att skada den matta ytan .Denna produkt är speciellt utformad för matt folierade och lackade fordon.

Luminosity

från Angelwax , är vår '' Special Matte Wax '' som designats för att skydda ytan finish matt lack och matt folierade fordon . Formulerades av våra kemister i vårt laboratorium , skyddar denna unika vax karossen från skadliga föroreningar samtidigt som den matt lack eller matt folie av fordonet säkerställer att det förblir matt . Som med alla våra produkter , vi använder de finaste farmaceutisk kvalitet vaxer och naturliga oljor planeten har att erbjuda gör detta den ultimata '' måste ha '' vax för alla med en matt lack eller matt folierad fordon.